Accés Clients | Accés Funcionaris | Registra't

Avís LegalEl present avís legal (d'ara endavant, el "Avís Legal") regula l'ús del servei del portal d'internet http://www.funcionaris.cat/ de SINERGIA2012, S.L (d'ara endavant, l'entitat) amb domicili social en C. Aribau, 168 - 170, 1º 1ª 08036 BARCELONA amb C.I.F B-65847345.

LEGISLACIÓ APLICABLE

Amb caràcter general les relacions de SINERGIA2012, S.L amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en la web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

CONTINGUT I ÚS

El disseny i l'estructura de navegació han estat realitzades per SINERGIA2012, S.L. L'usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la següent web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació amb l'entitat. El titular del web no s'identifica amb les opinions abocades en el mateix pels seus col·laboradors. L'entitat es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats en els seus servidors.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts a les pàgines web de l'entitat són propietat dels seus amos i estan protegits per llei.

ENLLAÇOS I (LINKS)

La presència d'enllaços (Links) a la pàgina web de l'entitat té la finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.