Accés Clients | Accés Funcionaris | Registra't

¿Que és Funcionaris.Cat?

És un portal d'internet que es crea a partir d'una necessitat existent per part d'un col·lectiu en continu creixement a Catalunya i les ofertes, descomptes i serveis de tantes empreses del nostre país ens ofereixen diàriament. Funcionaris.Cat és la sinergia entre aquests dos grups, la qual cosa la fa indispensable al mercat actual. Des de l'equip humà de Funcionaris.Cat, amb més de 20 anys d'experiència en el sector, els agraïm tot el seu interès i confiança.


¿A qui va dirigit, funcionaris.cat?

Va dirigit a tot el personal de la Generalitat de Catalunya sense excepció i els seus familiars directes.


¿Quins avantatges tinc?

Els usuaris registrats podran gaudir d’ofertes reals, descomptes i promocions a un preu sempre més econòmic, però sobretot amb molt bon servei i qualitat en tots els centres adherits a www.funcionaris.cat i participar en els nostres sorteigs trimestrals, de sopars, viatges, caps de setmana, productes tecnològics, etc. Amb tota seguretat i confiança de mà d'un gran equip humà que dia a dia intentem millorar una mica més.


¿No sóc funcionari però treballo per la Generalitat de Catalunya?

Com a Personal de la Generalitat tens un carnet amb un número corresponent, amb això, podràs gaudir tu i els teus familiars directes de tots els descomptes.


¿Vull que un familiar pugui gaudir d’un dels descomptes?

En aquest cas us aconsellem que truqueu o envieu un e-mail al client en qüestió amb el vostre dubte, segons política d'empresa ús poden obligar a acompanyar al vostre familiar fins al mateix establiment, d’altres segurament trucant hi haurà prou, perquè es pugui beneficiar de l’oferta.


¿Com haig de buscar les ofertes de la meva zona?

A la pàgina principal veuràs a sota del baner un buscador amb els valors següents: “Categories”: són les diferents seccions que podràs trobar al nostre portal, “Població”: A qui trobaràs totes les poblacions de Catalunya on vulguis obtenir algun dels avantatges, “Codi Postal”: també podràs fer la teva recerca amb el codi postal de la teva població, i per “Valors de Cerca”: introduint les paraules clau trobaràs allò que desitges, per finalitzar prem el botó filtrar en color taronja, seguidament veuràs totes les ofertes que hi ha. Per una nova recerca esborra la recerca antiga amb el botó de color gris “treure filtre” i comença de nou.


¿Com puc participar en un dels sorteigs que feu?

Els usuaris registrats per primer cop, participareu de manera directe en el primer sorteig, partir d’aquí us enviarem informació via e-mail de cada sorteig perquè pugueu accedir i participar. Si no rebeu la informació o l’heu esborrat sense voler, no hi ha cap problema, des de la mateixa web hi ha l’apartat a la barra de gestió de sorteigs, entra i veuràs les dades del sorteig, que és el que sortegem i la data que es celebrarà si estàs d'acord, prem el botó “Participar”. Molta sort.


¿No vull rebre més informació per e-mail de les noves ofertes ni Sorteigs?

En el vostre accés i trobareu una pestanya que diu donar de baixa el newsletter, automàticament deixaràs de rebre informació via e-mail. Igualment recordar que només enviem 1 newsletter mensual i un trimestral per avisar del sorteig.


¿Vull anunciar la meva empresa i penjar les meves ofertes com ho haig de fer?

A la capçalera, veuràs la barra de gestió, hi ha un apartat que posa anuncia la teva empresa.


¿No trobo els vostres telèfons de contacte ni e-mail ni a on us puc trobar, on estan aquestes dades?

A la part baixa de la web al “Footer” veuràs unes icones amb un telefon dins, un sobre de correu i una bola del món a la part de la dreta al costat de les xarxes socials: Facebook, etc. Premeu un qualsevol i ús portarà directament al lloc desitjat.

¿A quins punts d'interès podem trobar la web de funcionaris.cat?

El punt més important és la intranet de la Generalitat de Catalunya, www.atri.gencat.cat . També ens podràs trobar a diferents baners, a webs del sector de funcionaris i pancartes a centres oficials, col·legits, comissaries, ajuntaments, etc.